Zkratka na hlavní stranu: Alt + Shift + horní 2(ě)
Linkedin FB e-mail Google Plus Twitter

Hledat na tomto webu

 
 

GSM Bůhtel
církev (je) jako síť GSM …nabídka pro mobilní věřící

 

Vytvořeno
leden 2004

 

Zpovědní asistent

- Za pouhých 10 Kč/min bez DPH máte k dispozici našeho zpovědního asistenta. Vyzpovídat se můžete ve třech světových jazycích.

Odpustky

- K zakoupení odpustku stačí zavolat na tel. číslo 906, cena 38 Kč/min. Maximální cena hovoru se odvíjí od závažnosti hříchu.

Hříchy

- Naši nabídku občas doplníme o hromadný trest zaplavením vodou nebo ovocem. Jako příklady z minulosti můžeme uvést případ s Noem nebo nedávnou akci "Melouny se valí".

Infolinka

- Již žádné dlouhé čekání! Nebaví Vás poslouchat, že všichni faráři vyřizují dotazy věřících před Vámi? Využijte Bohovu samoobsluhu!

Roaming

- Jedete na dovolenou? Například na dálný východ? Máme smlouvu s 25 církvemi v 60 ti zemích světa! Stačí navštívit hinduistický klášter nebo muslimskou mešitu a bude Vám poskytnut obřad podle naší víry.

Volné minuty

- Samozřejmě myslíme na naše nejvěrnější zákazníky. Když za měsíc promodlíte 1000 minut, získáte pro tento měsíc dalších 500 minut pro modlení zdarma! Pokud za měsíc promodlíte méně než 20 minut, bude Vám naúčtován vyšší paušál. Modlení u nás je tak výhodné, že Vás připraví o hlas!

Sim toolkit

- Již nikdy více nebudete muset navštívit Váš kostel! Celý kostel teď máte ve své kapse, díky technologii SIM toolkit.

Data

- Meditujte kdykoli a kdekoli. Nabízíme řadu výhodných datových programů pro rychlou a levnou meditaci přes GPRS nebo HSCSD.

SMS

- Nevíte co máte dělat nebo koho máte obětovat? I vy můžete dostávat krátká textová vnuknutí!

MMS

- Nestačí Vám textová vnuknutí? Aktivujte si službu MMS a můžete dostávat barevná zjevení! Na vývoji služby spolupracovala Johanka z Arku.

SMS info a WAP

- Nechcete s sebou stále nosit svoji bibli a modlitební knížku? Důležité citáty si můžete objednat přes SMS info, celé texty naleznete na wapu.

Vyzvánění

- Melodie Vašich oblíbených modliteb a církevních písní pro Váš mobil si můžete stáhnout z našeho Džus portálu. Tedy pokud jste pro něj dostatečně sexy.

Loga

- Obrázky Vašich oblíbených apoštolů na Váš displej. Stejně jako melodie jsou za poplatek ke stažení na našem wapovém portálu. Pokud Váš mobil podporuje šetřič obrazovky, stáhněte si celý orloj!

Dualband

- V konkurenčních sítích musíte obvykle ovládat latinu, ale my jsme ve spolupráci s mistrem Husem vyvinuli duální síť, takže nyní již můžete kázání poslouchat i česky !

Ověření

- Na začátku modlitby je nutné zadat PIN. Nyní již máte jistotu, že se za Vás nemodlí někdo jiný. 100% zabezpečení přístupu.

Přesměrování

- Jste zaneprázdněni? Nemáte čas zúčastnit se bohoslužby? Stačí nastavit přesměrování modliteb a do kostela za Vás může jít někdo jiný!

Partnerská SIM

- Když se Vám narodí potomek, můžete ho nechat pokřtít v naší síti. Tím získáte výhodné rodinné modlení !

 

Ceny uvedeny v Kč bez DPH.
Změna vyhrazena.

Jak to vzniko

- Když jsme před půl rokem navštívili Králíckej klášter, jeden člověk kouk na mapu starýho zákona a řek, že tam je nějakej Odyseus. Já jsem ho opravil, že Odyseus vyznával jiný náboženství, že tady je u konkurence. Toho se chytil další člověk a od tý konkurence jsme se nějak dostali k mobilním operátorům a docela dlouho jsme na to téma diskutovali. Udělal jsem si pár poznámek a po půl roce jsem se dostal k tomu abych to sepsal a při jednom jsem trochu něco přídal...

Skok nahoru na: Navigační menu
(klávesová zkratka Alt + Shift + horní „5”)

Zaujala Vás tato stránka?

  • Přidat do záložek (Ctrl+D)
  • Sdílet odkaz (vysílačka)Skok nahoru na:
  • Vytisknout (Ctrl+P)
  • Citovat podle ČSN ISO 690

    Tuto stránku

    ADÁMEK, Martin. GSM Bůhtel: církev (je) jako síť GSM …nabídka pro mobilní věřící. Martin Adámek [online]. Náchod / Meziměstí [cit. 2024-04-19]. Dostupné z: https://www.adamek.cz/clanky/vesele/nabozenstvi-mobily

    Celý web

    ADÁMEK, Martin. Martin Adámek [online]. Náchod / Meziměstí [cit. 2024-04-19]. Dostupné z: https://www.adamek.cz

 

 
 

Národní kulturní dědictví

WebArchiv – Stránky archivovány Národní knihovnou ČR Tyto stránky jsou pravidelně archivovány Národní knihovnou ČR pro svou kulturní, vzdělávací, vědeckou, výzkumnou nebo jinou informační hodnotu za účelem dokumentace autentického vzorku českého webu. Jsou součástí kolekce českých webových stránek, které NK ČR hodlá dlouhodobě uchovávat a zpřístupňovat pro budoucí generace. Jejich záznam je součástí České národní bibliografie a katalogu NK ČR.  

 

 
 

Pro rozptýlení

- „Uvažujme množinu všech množin, které nikdy nebyly uvažovány… Počkat, kam se všechny poděly?”

 

Pro zamyšlení

Na dosažení cíle máte jeden život, ne jeden pokus.
[Bill Gates]